What happens in Vegas,

stays in Vegas...

Vi stannade en extra natt i Vegas. Hm, denna fejkade uppbyggda värld mitt ute i öken. Där ingenting är äkta. Det kryllar av casinos, nattklubbar, fulla människor och miljontals av lampor. Spriten går in och pengarna bränns till höger och vänster. Tjejerna går ut med skyhöga klackar, 5 timmar senare ser man dom gå hem med klackarna i handen och bakfyllan börjar krypa fram. Promoters står längs vägarna och skriker efter en "Free drinks girls!". Det är den största cirkusen jag någonsin sätt. Och den rullar på 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

Vi har nu lämnat staden där allt kan hända bakom oss och hämtat ut en hyrbil. En vit Dodge. Älskar att få köra igen! En dag i mitt liv ska jag packa in min lilla familj och korsa USA i en blå Mustang.
Vi har hunnit med att se Grand Canyon. Det är 2 år sedan jag var här sist. Tyvärr var denna utsiktsplatsen inget att hänga i julgranen jämfört med den jag var på förra gången. Men det känns ändå som att Anna är hyfsat nöjd!
Äntligen hittade vi ett litet froyo ställe i en liten by någonstans i Arizona som hade wifi. Men nu drar vi mot nya mål. Los Angeles ligger 10 biltimmar framför oss.
Bilder kommer när vi har bättre internet.

Tack för att ni fortfarande läser min blogg. Känna kul att så många är intresserad av vad jag hittar på!

Take care
Love,
A


Kommentarer
Postat av: Kerstin

Har jag missat ett dygn. När hann ni med Grand Canyon. kul iallafall att ni varit där. Fortsatt trevlig resa. Kram mamma

2013-07-02 @ 06:48:32 / URL: http://Angelicaiamerika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0