Nya äventyr

Solen sipprar in genom fönstret och jag inser att det är 34 dagar kvar tills min sommar 2013 börjar.
För ca 7 månader sedan kom jag hem från austalien. Detta halvåret hemma har varit så händelserikt att jag inte riktigt insett själv allt som hänt.
En vintrig decembernatt förändrades min syn på mycket här i livet efter ett möte med en människa som de närmsta sex månaderna skulle få mig att för en sekund känna mig hel igen. I Januari fick jag förfrågan om en fast anställning på mitt gamla jobb och en sen kväll i februari köpte jag och Anna våra första flygbiljetter inför sommaren.
Högskoleprovet skrevs i mars och ansökan till universitet är också gjord. Brorsan tar studenten om en månad och ett nytt kapitel i hans liv knackar strax på dörren.

Efter de första flygbiljetterna var betalda har min och Annas mail gått värma med frågor kring hostel, flyg, bilhyra, sevärdheter och länder. Vi är nu snart i mål med allt var planering innerbär innan våran sommar kan ta fart på riktigt. Första destinationen är New York City. Efter 3 veckor i USA går färden vidare mot Fiji, Australien som sedan avslutas(för min del) med en vecka på Bali.
 
 
 
 
 

RSS 2.0